Via Vallen - Sitik Sitik

Choy Bee Duo | January 2, 2021 |05:17 |4.84 MB

Via vallen - sitik sitik reggae djandut
 

Download dari Via Vallen - Sitik Sitik Mp3 320Kbps, download Via Vallen - Sitik Sitik MP3 from youtube authentic title : Via vallen - sitik sitik reggae djandut. Download Song MP3 Via Vallen - Sitik Sitik from Via Vallen Playlist category.
 

Via Vallen - Sitik Sitik Download Via Vallen - Sitik Sitik dengan High Quality Audio MP3 dan HD Video MP4, di-upload oleh Choy Bee Duo. Dapatkan lagu dan video Via Vallen - Sitik Sitik secara gratis, mudah, dan cepat hanya di downloadlagu.ws!

Peringatan! Gunakan lagu dari downloadlagu.ws sebagai preview saja, jika kamu suka dengan Lagu Via Vallen - Sitik Sitik, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung artis dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik

Download Via Vallen - Sitik Sitik MP3 Gratis
  • Judul: Via Vallen - Sitik Sitik
  • Kategori: Via Vallen
  • Judul Youtube: Via vallen - sitik sitik reggae djandut
  • Video oleh: Via Vallen
  • Waktu putar: 05:17
  • Ukuran: 4.84 MB
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Rilis: January 2, 2021

Via Vallen - Sitik Sitik Lirik

Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dada

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senenange nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ayu dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene
Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Via Vallen - Sitik Sitik Video [05:17]

Tags: Via Vallen Ringtone, Via Vallen RBT, Download Via Vallen - Sitik Sitik Mp3, Download Via vallen - sitik sitik reggae djandut Mp4, Via Vallen Mp3 Lagu, Via Vallen MP3 Songs, Via Vallen - Sitik Sitik Lirik, Via Vallen Music Lyrics, Download Mp3 Via Vallen Lagu Gratis, Via Vallen - Sitik Sitik Mp3 320kbps, Via Vallen Hit list

Bagikan halaman ini:

Share to FacebookShare to TwitterShare to WhatsAppShare to Line