Via Vallen - Bojo Galak

Shanmugam Navarednam | December 2, 2020 |05:04 |4.64 MB

Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video)
 

Download dari Via Vallen - Bojo Galak Mp3 320Kbps, download for free Via Vallen - Bojo Galak MP3 from youtube initial title : Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video). Download MP3 Via Vallen - Bojo Galak from Via Vallen Hit List category.
 

Via Vallen - Bojo Galak Download Via Vallen - Bojo Galak dengan High Quality Audio MP3 dan HD Video MP4, di-upload oleh Shanmugam Navarednam. Dapatkan lagu dan video Via Vallen - Bojo Galak secara gratis, mudah, dan cepat hanya di downloadlagu.ws!

Peringatan! Gunakan lagu dari downloadlagu.ws sebagai preview saja, jika kamu suka dengan Lagu Via Vallen - Bojo Galak, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung artis dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik

Download Via Vallen - Bojo Galak MP3 Gratis
  • Judul: Via Vallen - Bojo Galak
  • Kategori: Via Vallen
  • Judul Youtube: Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video)
  • Video oleh: Via Vallen
  • Waktu putar: 05:04
  • Ukuran: 4.64 MB
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Rilis: December 2, 2020
Cara Aktifkan RBT Via Vallen - Bojo Galak Cipt. Pendhoza
Ketik : VBGCA sms ke 1212 (TELKOMSEL)
Ketik : MG 53093280 sms ke 808 (INDOSAT)
Ketik : 34122303 sms ke 1818 (XL)
Ketik : 801210 sms ke 1212 (TRI)

Performed by : Via Vallen
Composed by : Pendozha
Arrangement : Capoenk/Arthur/Cepi
Mixing & Mastering : @rully_akhmadi
Label : Ascada Musik
Video Director : Christ Sinyal

Video musik dari Via Vallen berjudul ‘Bojo Galak’.

Untuk mendengarkan lagu dari artis dan musisi Ascada Musik lainnya, klik di sini: https://www.youtube.com/user/ascadamusik/

Untuk streaming lagu-lagu Via Vallen, klik di sini:
Spotify: http://smarturl.it/BojoGalakSpotify
Apple Music: http://smarturl.it/ViaVallenApple
Joox: http://smarturl.it/BojoGalakJoox


Ascada Musik adalah label musik, manajemen artis, dan perusahaan publikasi yang berada di Jakarta, Indonesia. Artis dan musisi Ascada Musik meliputi Dadali, Papinka, Asbak Band, Ilir7, Via Vallen, Maisaka, New Syclon. Ikuti terus perkembangan lagu terbaru dari artis dan musisi Ascada Musik di channel ini untuk mendapatkan video eksklusif, termasuk video klip dan video dengan liriknya.

Ascada Musik
Website: http://www.ascadamusik.com
Facebook: http://www.facebook.com/ascadamusikindonesia
Twitter: http://www.twitter.com/ascada_id

---

Via Vallen performing official music video ‘Bojo Galak’.
Subscribe to Ascada Musik here: https://www.youtube.com/user/ascadamusik/

Available on
Spotify: http://smarturl.it/BojoGalakSpotify
Apple Music: http://smarturl.it/ViaVallenApple
Joox: http://smarturl.it/BojoGalakJoox


Ascada Musik is a record label, artist management and publishing company based in Jakarta, Indonesia. Our artists include Dadali, Papinka, Asbak Band, Ilir7, New Syclon, Lacy Band, and Alice. Subscribe to our channel for exclusive videos, including official videos and lyric videos.


Ascada Musik
Website: http://www.ascadamusik.com
Facebook: http://www.facebook.com/ascadamusikindonesia
Twitter: http://www.twitter.com/ascada_id

Via Vallen - Bojo Galak Lirik

Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dada

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senenange nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ayu dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene
Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Via Vallen - Bojo Galak Video [05:04]

Tags: Via Vallen Ringtone, Via Vallen RBT, Download Via Vallen - Bojo Galak Mp3, Download Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video) Mp4, Via Vallen Mp3 Lagu, Via Vallen MP3 Songs, Via Vallen - Bojo Galak Lirik, Via Vallen Music Lyrics, Download Mp3 Via Vallen Lagu Gratis, Via Vallen - Bojo Galak Mp3 320kbps, Via Vallen Daftar lagu

Bagikan halaman ini:

Share to FacebookShare to TwitterShare to WhatsAppShare to Line